Kent-Ove Moberg


Välkommen till mitt digitala galleri!
Nedan kan Du se några av mina senaste akvareller och som är till salu. Om Du klickar på en bild får Du upp ytterligare visningsmöjligheter.
Om inte annat anges så är ramyttermått 40 x 50 cm.

Om mig

Mitt yrkesverksamma liv bestod till största delen av att datorisera transporter – dvs att bygga IT system för rörelser av gods i hamnar, på fartyg, järnväg mm.

Att beskriva IT system på ett enkelt och lättförståeligt sätt var en utmaning. Bildspråk, färger, former mm blev viktiga verktyg för mig. Som pensionär har jag fortsatt att studera rörelser men nu av människor.

Jag började tidigt använda teckning både i yrkeslivet men även som hobby. Ganska snart blev akvarellmålning en naturlig fortsättning.

Mina motiv får gärna vara färgstarka och framförallt kretsa kring människor i rörelse. Akvarelltekniken ger i det närmaste obegränsade möjligheter att göra mina tavlor spännande.

Utbildning och utställningar

Jag har ägnat mycket tid åt att använda akvarellens olika möjligheter. Jag har deltagit i flera kända och professionella akvarellkonstnärers kurser.

Mina tavlor har framförallt visats i samband med värmländska evenemang.

Kontakta mig!

Om Du är intresserad av att köpa någon av mina tavlor så är Du välkommen att kontakta mig. Jag målar också tavlor på beställning.
Min email-adress är ko.moberg@gmail.com eller mobil nummer 0708-641 651.