Bli medlem!

Hammarö konstförening har aktiva och stödjande medlemmar. Vi är en konstnärsförening snarare än en traditionell konstförening, dvs. våra aktiva medlemmar är själva konstnärer.

 • Aktiva medlemmar ställer ut på våra konstutställningar och deltar i kurser och aktiviteter som föreningen anordnar. Se listan över de aktiva medlemarna. De som är länkade har kontaktinformation och bilder upplagda. Du är välkommen att kontakta oss.
  Under året ställer föreningens aktiva medlemmar ut i olika sammanhang, dels var för sig, dels tillsammans på bl. a. Vårkonst på Konsthallen i Skoghalls bibliotek, och dels på olika utställningar i vår egen ateljé i SockenstuganUnder den årliga Ö-konstrundan kan du åka runt och besöka de flesta av medlemmarna.
  Ansökan om medlemskap lämnas till föreningens styrelse. Ett villkor är att man ska bo, eller ha sommarboende, på Hammarö. Den sökande deltar i Vårkonst för bedömning.
  Årsavgiften är 300 kronor.
 • Stödjande medlemmar får information om våra utställningar och deltar i ett konstlotteri vid adventsutställningen. Vinsterna kommer givetvis från de aktiva medlemmarna.
  Du är med och stödjer konstlivet på Hammarö genom ett medlemskap som stödjande medlem.
  Årsavgiften är endast 100 kr.

Välkommen att höra av dig till någon av oss!